lauantai 14. heinäkuuta 2012

Takaisin töihin, eli apinasta ihmiseksi

Kesälomat on vietetty ja maanantaina koittaa työhön paluu. Olen kesälookissa huidellut menemään, tukka takussa ja kulmakarvat rehottaen. Nyt on aika palata ruotuun ja raakata apinamaisen olemuksen alta esiin kunnon konttorirotta. Aloitin urakan ostamalla muutamia hiustenhoitotuotteita. Neitsytkookosöljyä olen sivellyt hiuksiini ennen suihkuun menoa muutamaan otteeseen tunniksi -pariksi ja mukavan sileän ja pehmeän lopputuloksen olen saanut aikaiseksi. Erikoisesti viikon Italian matkalla paahtuneet latvat ovat nauttineet kookoksesta.

Shampoo oli lopussa, joten sitä lähdin etsimään iltasella.
Olipa muuten kello kahdeksan jälkeen hankala löytää kauppaa josta saisi eläinkokeettoman shampoon. Pienet ekokaupat olivat jo kiinni ja esim. Anttilan valikoima oli surkea. Sokokselta löytyi kuitenkin Freemanin shampoita, joista ostin kokeiluun tämän:



Papaya and Mango Moisture Shampoo photo

Puhdasta tuli ja tuoksu oli jännän karkkimainen, en ole vielä ekan kerran jälkeen keksinyt mitä lapsuudesta tuttua juttua tuoksu muistuttaa. Freeman on ihan hauska, hivenen lapsekas ja kitch merkki, aina välillä mukava ottaa kokeiluun.

Mukaan tarttui Sokokselta myös Oliivi hoitosuihke hiuksille, hintaa oli vain 3,50 joten ajattelin antaa tuotteelle mahdollisuuden. Tuote on kotimaisen Lifehairin ja ekan kerran jälkeen jätti kyllä hiukset ihanan siisteiksi. Normaalisti kuivat latvani hapsottaa miten sattuu, mutta tämä tuote sai ne ruotuun tosi kivasti.  Ehkä ostan seuraavana sarjan shampoon ja hoitiksenkin.

Oliivi hoitosuihke 250 ml
Lifehair


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti