torstai 11. elokuuta 2011

Eroon myrkyistä!

Otsikossa tiivistyy keskeinen ajatus, joka minulla oli mielessäni aloittaessani projektia eläinkokeettoman ja ekologisemman kosmetiikan hankkimiseksi  peilikaappiini. Olen aiemminkin jonkin verran kiinnittänyt huomiota eläinkokeettomaan kosmetiikkaan, vaikkakaan en tarpeeksi. Toisena tavoitteenani on vähentää kemikaalien käyttöä ja luonnon kuormitusta. En taida olla tavoitteissani ainoa, joten päätinkin perustaa blogin jossa voin jakaa kokemuksiani tuotteista ja koko muutoksesta muiden kanssa. Luulin naiviudessani,  että projekti tulisi olemaan suht helppo, pian kuitenkin huomasin kyseessä olevan lähes elämänmuutoksen, joten blogi toimii itsellenikin muistikirjana ja tilitysväylänä. Toivottavasti joku muukin tästä saa jotakin irti.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa, että olet päättänyt perustaa tällaisen blogin. Olisi kiva, jos jaksaisit kirjoitella arvioita käyttämistäsi tuotteista. Eläinkokeettomana kosmetiikkan keskittyneitä blogeja ei suomeksi oikein tunnu olevan olemassakaan.

    Omat kosmetiikkatuotteet pääasiassa seuraavilta merkeiltä: Paul Mitchell, Yves Rocher, Body Shop, Freeman, Joe Blasco ja Lush.

    VastaaPoista